Status Terkini
Dah singgah jangan lupa Follow :)

Thursday, January 10, 2013

Budak baru dalam blog ini :)

assalamualaikum semua,
hai, saya lyana. umur ? 16 tahun je. terus terang jelah ye. saya ni budak baru dalam blog. jika ada ternampak seperti header atau apa-apa edit yang saya buat. jangan marah tau ! saya memang nak credit nama korang tapi macam yang saya cakap. saya ini budak baru. jadi saya minta maaf sangat-sangat lah. kata orang sharing is caring. kalau tak keberatan tolonglah share kan entri-entri yang menarik dengan saya. berkenaan dengan diri saya, saya sangat menyukai novel dan pernah membuat novel tetapi tidak dapat disiapkan kerana masalah teknikal. kalau korang ada idea-idea yang menarik tentang jalan cerita untuk novel saya. jangan segan-segan untuk share dengan saya di email saya iaitu hazwanielyana@yahoo.com.my . jangan lupa untuk follow twitter saya @Lhazwanie . sampai disinin sahaja. bye. dah baca jangan lupa follow !



2 comments:

  1. Saya pun budak baru lagi :)
    Umur kita sama :)

    ReplyDelete
  2. smbung laa wat novel ag..post kat blogg..mzti bezz

    ReplyDelete